onsdag 30 augusti 2017

Konstrundan 2017

Det var tredje året som Sollefteå Konstförening anordnar konstrunda i och runt Sollefteå sista helgen i augusti. I år var vi fyra platser i Björkåbruk som visade konst och hantverk. Under dessa två dagar fick vi drygt 200 besökare! Jag ställde ut tillsammans med min yngsta dotter Amanda i vår gamla skola. Amanda som tagit studenten från Estetprogrammet bild och form visade akryl och oljemålningar. Jag ställde ut grafiska blad i galleriet och i ateljén visade jag olika konstprojekt jag gjort genom åren.    Akrylmålningar av Amanda Nowén

    Grafiska blad. Relieftryck och fotopolymer av Anneli Nowén

Det var fantastiskt roligt att träffa alla besökare och få prata om konst, men också om renovering. Flera besökare berättade också att de gått sina första år i skolan. Jag tycker verkligen om att höra dessa historier. Dessutom fick jag också ett nytt klassfotografi av en besökare till min samling. Som jag sagt tidigare kommer det bli en liten utställning med dessa så småningom.
Både Amanda och jag var jättenöjda och önskar besökarna välkomna åter nästa år. Tusen tack till alla besökare för två trevliga dagar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar