onsdag 27 april 2016

Var ska jag börja?

Det är slutet av april och här i Ådalen har våren inte riktigt kommit ännu. Tidigare i veckan var det full snöstorm och nu spöregnar det. Det är kallt och ruggigt!
Planen var att precis som förra året dra ihop ris och elda till Valborg. Men nu har jag bestämt att istället åka till Hummelviken i Höga Kusten och ha det lugnt och skönt. Vi ska istället bada vildmarksbad och kanske ta ett dopp i havet. Njuta av god mat och ta ett glas whisky på bryggan och värma oss vid kaminen. Det låter väl bra mycket roligare och mysigare än att släpa på ris! 
 
 
Vilket projekt ska jag börja med? Det är så mycket att göra, så ibland tappar jag bort mig. Vad är viktigast? Den frågan måste jag ställa mig hela tiden för att inte irra iväg. Som till exempel golvet i skolsalen som måste fixas. Jag har börjat med att skotta upp spån och lerklining som rasat ner på backen under huset. När allt är borta ska ny trossbotten läggas, issoleras med spån och sen på med nytt trägolv. Men är det viktigare än köket? Nej!! Är golvet viktigare än stubbarna på gården? Ja!! Jag försöker skriva en prioriterings lista. Men vad är viktigast det trasiga golvet eller att renovera fönster? Så vad gör jag?
Jo, det jag tycker är roligast för stunden!!
 


2 kommentarer:

  1. Köket är nummer ett, golvet sedan. Stubbarna går ingenstans..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Javisst, så tänker jag med!:-)

      Radera